HOME  FACEBOOK  DESIGN BY

SVAR PÅ KOMMENTAR.

Datum: 2012-03-28 Tid: 22:18:29 Kategori: Allmänt
Hoppas ni ser vad det står? Jag har fått väldigt mycket frågor om detta på fb och bloggen, men på bloggen har jag inte svarat så nu får ni ett svar!
Svar: Ja, jag kommer på allting själv! Nej, jag har inte tagit något från någon annans blogg/bloggar någongång faktist. Jag fantiserar och tänker helt själv liksom. Sen har jag fått en fråga om hur jag kommer på allt så fort. Jag gör inte det såå fort, utan det kan ta tid ibland och komma på en fortsättning, men annars när jag väl har börjat skriva och är mitt i berättelsen så kommer det upp helt automatiskt i huvudet vad jag ska skriva, så ibland tar det tid och ibland inte, hoppas du fick ditt svar! :)

You are the 1. Del 33.

Datum: 2012-03-26 Tid: 21:58:51 Kategori: novell
När han var klar så vände han sig mot mig och vi låg sådär ansikte mot ansikte. Sedan började vi pussas som vanligt, han var så mysig, min lilla gose.
- Cameron, du sover här idag!
- Suure älskling.


När han var klar så vände han sig mot mig och vi låg sådär ansikte mot ansikte. Sedan började vi pussas som vanligt, han var så mysig, min lilla gose.
- Cameron, du sover här idag!

- Suure älskling.
Efter att vi  hade gosat länge så somnade vi i 2 timmar. Jag vaknade utav att Cam kittlade mig.
- Hello sunshine. Sa han och log.

- Heey baby.

Jag var så trött och slapp, men det var verkligen inte Cameron eftersom att han inte kunde sluta att kittla mig..
- Hallå, det rääcker!! Sa jag och gapflabbade. Jag kunde faktist inte hjälpa det.
- Hallå Cam,  om 2 dagar är det audition för några killar som ska "tävla" om att  bli mina 2 män till konserten.

- Jag kan vara en av dom!

- Försent, du skulle anmält dig innan, too bad. Sa jag ironiskt och skrattade.
- Haha, men...

- Men du får ju i alla fall vara VIP och vara med mig på konserten.

- I look for to that!

- Great!

Jag sträckte på mig rätt länge och gav till ett ljud.  Sen gick jag upp mot spegeln och gud vad jag såg ut. Mitt hår.. jag såg ut som ett fult troll!
- Caameron, varför har du inte sagt något?

- Haha, men du vaknade ju nyss, det gör inget, och du är inte ens ful, du är jättevacker.

- Visst säger du bara så?

- Nejj, jag lovar, du är alltid vacker, oavsett om du är sminkad, fixad eller inte. Du är finast på jorden.

- Aaaw, älskling.


- Vanessa du fick ett sms.

Jag gick fram till mobilen och kollade sms:et, det var Ryan.

" Hej Vanessa! Vi har fbeställt alla nya önskemål du hade, dom kommer  inom kort, var det något mer du ville tillägga?"

"Nej tack, det blir bra!"

Jag la undan mobillen och sedan gick jag ner mot köket. Jag kollade runt efter mamma också, var hon inte hemma än?
Jag letade efter henne men hon var ingenstans, så jag sms:a henne och fråga var hon va. Jag fick ett svar tillbaka ganska fort. Hon var ute i stan med hennes tjejkompisar fortfarande.
Jag la fram lite mackor och oboy, sen ropade jag på Cam att han skulle komma ner. Han kom ner trippandes i sina boxershorts och tjocktröja. Han satte sig ner och när jag var klar så gjorde jag också det. Vi tog för oss och började äta. Vi började prata vart vi skulle åka på vintern. Jag och Cam hade tänkt att åka på en liten vacaition tillsammans, bara jag och han. Sedan började vi prata om hur det skulle bli med vårat förhållande i framtiden. Just nu har vi mycket tid tillsammans eftersom det är sommarlov och jag är ledig rätt mycket från studion. Men sen när skolan börjar igen och när jag ska tillbaka till studion ungefär 3-4 gånger i veckan, 3 gånger om dagen, läxor osv, så kommer vi inte kunna ha lika mycket tid tillsammans, jag har ju musikkarriären och sköta rätt mycket, och han har skola och jobb.. och så ska han iväg rätt mycket med hans pappa på filminspelningar, så vi är vädligt rädda för vad som kommer hända eftersom vi splittras rätt mycket i den perioden. Men vi får hoppas på det bästa.
Cameron såg väldigt deprimerad ut, han sa att han aldrig ville förlora mig och att han älskade mig mest av allt, att jag var det bästa som hänt honom. Jag sa att jag ska göra mitt bästa för att vi ska kunna få lite tid till att umgås dom kommande månaderna.  Jag tog hans hand och log. Men sen skippade vi den diskussionen och började prata om allt roligt vi skulle göra.  När vi var klara med maten så diskade jag allting och sedan hade jag och Cam bestämt för att träffa massa folk och ha kul i några timmar. Han hade planerat med sina killkompisar vart vi skulle mötas, och jag hade bett tjejerna att komma, men vi hämtade upp dom med bilen. 2 andra tjejer kom även med, Sabrina och Evelyn. Vi hälsade och sedan fick dom knöka där bak för att få plats, dom såg så roliga ut så jag bara skrattade. På vägen satte vi på musik, en av mina låtar spelades upp, alla började sjunga till den förutom mig, jag bara satt där och fotrsatte skratta.
Efter en 20 minuters biltur var vi framme. När jag klev ut så såg jag att det stog en stor byggnad framför oss med texten "Beverly Hills shop". Det var ett väldigt stort shoppingcenter. Jag gick in till nästan alla märkesaffärerna, Chanel, Gucci, LV och flera andra. Jag köpte nästan 2 saker av varje affär, så underbara saker så man kan inte stå emot. Min telefon vibrerade och jag tog ur den ur väskan. Det var från ett okänt nummer som det stog "Hej, är detta Vanessa Hudgens!?!?". Jag kunde nästan veta att det var från ett fan.. Dagens barn och internet, man fattar inte hur dom får reda på ens nummer. Jag struntade i att svara så att jag inte skulle bli bombaderad med samtal och sms. Personen fortsatte att sms:a, tillslut blev det irriterande så jag spärrade numret via mobilen, sedan blev det lugnt igen.
Jag och Evelyn gick in till en sminkaffär, jag är lite av en shopaholic så jag försökte att inte köpa något eftersom att jag typ har värsta sminkaffären hemma hos mig. Men såklart köte jag något. Det fick bli en ny foundation och några krämer + en ny maskara. Evelyn köpte rätt mycket. Det var så fint väder här i LA så vi passade på att ta massor av kort. Sabrina tog ett kort av mig och Cam när vi stog vid en vattenfontän och kysstes. Dom ville så gärna ta ett sånt kort så det fick gå! Efter att ha tagit hundratals kort gick vi lite hit och dit. Köpcentret var verkligen större än vad man kan tänka sig.. Jag gick in till en klädesaffär och där fick jag mycket köpt. Köpte även saker till mamma och Liz också. Mamma hade sms:at för en stund sen att hon va hemma men skulle senare på middag. Mamma verkade ju vara rätt upptagen märkte jag. Hon skickade även att hon hade övferört 4000 dollar till mitt konto. Asså jag känner mig väldigt bortskämd kan jag säga.. jag skickade tillbaka till henne att det inte behövdes eftersom jag hade redan en stor summa pengar i mitt konto, och det räckte. Men hon stog imot och sa att jag skulle ta dom ändå. Well, vad ska man göra..
Vi gick till lite olika ställen, vi hade varit ute rätt länge nu och jag gick runt med massa påsar i handen. Vi bestämde oss för att dra till StarBucks och ta en latte.
WOOPWOP!! SA JAG INTE ATT DEL 33 SKULLE KOMMA UT EFTER ATT "ÖVERRASKNINGEN" VAR KLAR? ;) OCH HÄR ÄR DEN! NI FATTAR VÄL VAD ÖVERRASKNINGEN VAR VA? DET VAR DESIGNEN OCH HEADERN, VISST BLEV DET AAAWEESOMEE!!! ÄR SKITNÖJD VERKLIGEN, KOMMER HA DETTA ETT VÄLDIGT LÅNGT TAG. MEN KOMMENTERA, KOMMENTERA, KOMMENTERAAA SÅ BLIR JAG GLAAD SÖTNOSAR :D

KRAM.

~Nora~

PS: VISST BLEV DE ÄNDÅ EN RÄTT LÅNG DEL? ;)




INFO

Datum: 2012-03-21 Tid: 12:49:01 Kategori: Allmänt
Del 33 kommer inte ut förrän "överraskningen" till bloggen är klar! Så när den är klar så kommer del 33 ut! Bara så att ni inte tror att jag skiter i er & bloggen! :)
Kram!

You are the 1. Del 32.

Datum: 2012-03-11 Tid: 13:59:00 Kategori: novell
'


Klockan var 4 på natten nu och vi var helt slut och började åka hemåt. Jag hade haft en riktigt rolig kväll idag, hans kompisar var jättesnälla och jag lärde känna några.
När vi var hemma sa jag hejdå till cam och kramade honom. Tjejerna började gå hem och sen gick jag in i huset. Mamma låg och sov och jag var så trött så jag somnade på sängen direkt.
Jag vaknade utav att Boobo hoppade upp på mig och slickade mig på ansiktet, jag kände att jag var lite bakis, jag hade så ont i huvudet. Jag klappade henne en stund och sedan la jag ner henne på golvet igen, mamma har verkligen gjort det lyxigt för Boo, hon har liksom köpt allt till henne, haha. Jag kollade på klockan och den var 12. Steve skulle hämta mig om 1 timma, så jag var tvungen att gå upp, även fast jag inte orkade. Jag tvättade ansiktet och sedan gick jag ner till köket, mamma hade redan gjort frukost.
- Godmorgon Vanessa.

- Godmorgon!

- Vilken tid kom du hem igår?

- Typ klockan 4?

- Jaså..

- Mm...

Jag satte mig ner och tog en tugga av min macka, sedan drack jag lite av oboyen. Mitt huvud kommer snart sprängas, jag gick till medicin skåpet och tog en alvedon, sedan gick jag tillbaka till köket.
- Mamma, jag reser till Hawaii om 5 dagar.

- Ja, just det, en dag efter att Lizzy har fyllt år, vad tur att du hinner vara här för henne då.

- Ja, det tycker jag också.

Jag och mamma fortsatte att äta och äta, och nu var klockan halv 1. Jag fick ett sms av Steve, han skrev att jag skulle vara helt klar vid 1 prick eftersom att dom är här då. Jag stressade och sprang upp till rummet och plockade på mig några kläder, borstade mitt hår och sminkade mig, men inte så mycket. Jag borstade tänderna och bäddade sängen osv. Klockan blev 12:50. Jag gick ner och tog på mig skinnjackan, tog på mig mina converse och hämtade min LV väska, nu var jag klar, jag gick in till mamma och sa hejdå och sedan gick jag ut. Jag såg en vit limousin svänga in mot mig.
- Hej Ms Hudgens!

- Hej Steeeve!

- Kom, hoppa in.

Jag gick och satte mig bredvid Steve och vi började prata om konserten.
- Jag tror du kommer älska det, som jag sa, så satte vi upp lite extra spotlights, och sen i bakgrunden, så ska det vara en jättestor sån ram typ som visar bilder på dig, vi har planerat jätte mycket saker!

- Jaså , men det låter ju jättebra!

- Japp.

Steve var väldigt känd för att fixa konsertlokaler och dekorera dom och sånt, jag tycker han är jätteduktig på det, han har fixat mina 3 gånger.
Vi hade åkt i en halvtimma nu och vi var framme. Föraren öppnade dörren för mig och jag klev ut. Sedan fortsatte vi in mot den stora byggnaden. Där inne fanns det massor av kändisar, dom jag såg så var det Lil Wayne, Sean Kingston, Britney Spears, Rihanna och några till, dom var nog här för samma anledning som mig.
Steve tog mig till ett rum där det fanns massvis med kläder som var ny inköpta, dom var lite mer annorlunda än vanliga.
Han som hade valt ut kläder till mig var sjuk, så min extra assistent Ryan fick visa mig dom.
Han gick in och hämtade dom och gud vad dom var snygga! Dom var lila svarta, det var liksom en kort klännig, vid överdelen såg det ut som en korsett och sedan fortsatte det ner till en klänning. Vid kanterna hade den spets och jag var inloove. Sedan tog han fram ett par passande höga klackskor, temat var lila svart, jag trodde inte det skulle vara snyggt med de färgerna med jag hade totalfel. Det fanns fortfarande tusentals kläder jag fick välja mellan men det ville jag inte, jag älskade dom, så jag hade bestämt mig. När vi var klara skulle vi åka till min konsert lokal, men innan ville jag hälsa på dom andra kändisarna. Jag gick fram till Rihanna och vi hälsade och började prata en stund. Sedan gick jag vidare till LW och han berömde min musik, haha vad söt. Jag sa hejdå till alla och sedan gick jag vidare till limousinen. Föraren kom fram och öppnade dörren för mig och jag gick in och satte mig. Sedan var vi påväg mot lokalen. Gud vad jag var nervös. Vi var framme efter bara en kvart. Jag gick ut och det var enormt. Vi började gå in mot lokalen och det var så underbart! Dom hade gjort det så fint! Jag gick upp på scenen och kollade runt lite, det var nästan perfekt, det vara bara några saker som fattades. Jag tog fram mitt papper med allt jag hade bestämt innan, mina önskemål på mitt papper var uppe, men det fattades lite saker. Jag pekade upp mot taket och sa att det skulle vara massa färg glada spotlight och inte bara med samma färg, sedan skulle det se ut som om det var mini lampor under scenen, det skulle liksom blinka hela tiden, och färgerna skulle vara lila svart. Vi började planera hur det skulle se ut när jag skulle komma ut till scenen. Jag skulle sitta på en speciell stol som snurrade upp mot scenen och när jag väl var ganska högt upp skulle det komma några vältränadeb män vid typ 20 års åldern och bära ner mig, vi skulle ha som en liten audition för några killar som ville vara dom 2 männen. Vi hade planerat rätt mycket nu och jag var nöjd.
- Steve, kommer vi hinna fixa allt detta?

- Ja, det tror jag nog.

- Och auditionen för killarna då, när blev den?

- Den ska vara om 2 dagar.

- Åh, vad bra, okej, hur många hade anmält sig?

- Runt 40 stycken blev intagna till audition men flera stycken kom inte in.

- Jaha, okej.

Jag gick upp på scenen igen och vi började träna min röst. Jag började sjunga massor av låtar och få igång min röst. Vi fortsatte såhär ett tag. Steve hade sagt åt mig att jag absolut inte fick skrika dom senaste månaderna eftersom att det var viktigt för min röst inför konserten. Jag skulle verkligen försöka. Jag får aldrig skrika månaderna innan konserter, även fast jag vill ibland, så det kan vara lite jobbigt, ibland får jag inte ens prata. Efter flera timmar med Steve var vi klara, och jag hade skrivit ner alla dom nya önskemålen och det var audition om 2 dagar, dom skjutsade mig hem igen och jag tackade Steve för allt. Sedan gick jag in mot huset. Mamma hade sms:at för ett tag sen att hon åkte hem till några kompisar och skulle vara där länge, hon hade lagat mat också. Cam skulle komma över och jag hade dukat fram middag till oss och gjort det lite romatniskt, hehe. Efter jag var klar så fixade jag lite i hemmet och sedan ringde det på dörren. Jag gick och öppnade och där stog han finast på jorden. Jag sa hej och sedan tog jag hans hand och vi gick in i köket. Han såg förvånad ut.

- Vad söt du är Nessa.

- Hehe, vad gör man inte för sin prins!

Han böjde sig fram och kysste mig. Sedan började vi hälla upp maten. Det var lite olika maträtter som mamma hade gjort, det var skitgott.
- Cam, jag var och kollade på lokalen och kläderna idag.

- Just det, hur gick det? Var det fint?

- Det var verkligen jättefint men ändrade på lite saker i lokalen, och kläderna är jag käääär i.

- Haha, vad bra att det gick bra!

- Yes.

Vi fortsatte att äta och jag hade hällt upp lite dricka till oss. När vi hade ätit klart så orkade jag verkligen inte diska. Så jag la det på diskbänken. Sedan gick vi upp till mitt rum och la oss på min säng. Han tog upp sin iPhone och sms:ade med någon som hette Shelty.
- Vem är hon?

- En bra kompis till mig.

- Jaha, okej.

När han var klar så vände han sig mot mig och vi låg sådär ansikte mot ansikte. Sedan började vi pussas som vanligt, han var så mysig, min lilla gose.
- Cameron, du sover här idag!

- Suure älskling. 

YEEY, NU ÄR DEL 32 UTE, VAD TYCKER NI?? :D VISST ÄR CAM OCH VANESSA SÖÖTA. DETTA BLEV EN LITEN LÄNGRE DEL, MEN HOPPAS NI TYCKER OM DEN!

KRAM

~Nora~

NEW IN

Datum: 2012-03-09 Tid: 07:25:12 Kategori: Allmänt
Ni ser att det är en ny header va? Blev ganska nöjd faktist efter att ha gjort 3 olika..
anywaay, det kommer komma en stor överraskning till bloggen snart, som är klar om kanske 2 - 3 veckor :D vad det är skriver jag inte nu, det får ni se då!  försök och gissa? ;)

You are the 1. Del 31.

Datum: 2012-03-08 Tid: 15:26:01 Kategori: novell



- Yes, Vanessa måste tyväärr gå nu och fixa lite saker, I'll call you när jag kommer!

- Okej älskling.

Vi gick upp från soffan och jag följde honom till dörren, sen gav jag han en puss och sa hejdå.
- Girls, hur ska vi göra?

- Vi kan gå hem typ vid 9? och fixa oss och så, sen möts vi när Cam hämtar oss?

- Okej, men det blir bra, klockan är ju 8 nu.

Vi gick upp till mitt rum oh jag gick in i min walk in closet, jag hade så fasansfullt mycket kläder och ändå kunde jag inte bestämma mig, vad är det med mig egentligen. Tillslut kunde jag äntligen bestämma mig. Det blev ett par ursnygga tajta jeans och ett ljusrosa silkes linne. Jag tog på mig de och undersökte mig själv i spegeln, vred mig åt höger och vänster, sen frågade jag dom andra.
- Vad tycker ni? Sa jag och log stort.
- Helloooo snygging, skitfint ju!

- Tack!

Sedan gick jag in och hämtade ett par klackskor. Jag hade bara 1 favorit av alla mina skor, och jag kan säga att jag har överdrivet många. Det är ett par svarta med nitar. Man tänker på Jeffrey Campbell lita skorna när jag säger med nitar, men det är abslout inte ens i närheten av dom jag snackar om.
Jag hade bestämt mig vilken outfit jag skulle ha på mig. Nu ville jag vara lite social med min väänner också!
Vi spelade ett jätteroligt spel, lyssnade på musik, åt glass, och nu skulle dom hem, vad det gick fort.
- Vi ses tjejer, jag ringer! Sms:a när ni är klara också.

- Det gör vi älskling, hejdå!

Eftersom Cam sa att vi kanske skulle åka vid 10 så skyndade jag mig med håret och sminket. Jag plattade mitt hår och tuperade det lite där bak, sedan sminkade jag mig med stark ögonskugga, eyeliner, läppstift, puder osv..
Jag fick ett sms, och det var från Cam.
"När kommer du vara klar ungefär?"

"Vid 10 kanske, varför?"

"Okej, då hämtar jag, er kvart över, se till att dom andra är klara också då ;)"

"Haha, jadå, puss"

"Puss"

När jag var klar gick jag ner till mamma och sa att jag skulle ut.
- När kommer du hem då?

- Nångång inatt.

- Okej...

Jag gick upp till mitt rum och tog fram ett par silvriga örhängen, nu var det bara skorna kvar.
Jag gick till min mobil och kollade om någon av tjejerna hade sms:at. Alla 3 hade gjort det för 5 minuter sen.
"Vi är klara! Är du?"

"Yes, I am!"

"Bra, vi ses"

Jag skrev till cameron att han kunde komma nu. Klockan var 5 i 10.
"Okej, jag är hos dig om 15 minuter"

"Bra"

Jag ringde alla 3 och sa åt dom att komma utanför mitt hus. Dom var här på 5 minuter.
Vi såg en svart bil komma mot mitt håll,  det är Cameron.
- Hej! Hoppa in.

Jag satte mig längst fram och tjejerna i baksätet.
- Var e alla andra? Undrade jag.
- Dom är påväg, vi är andra bilen som åker.

- Jaha okej!

- Bilresan tar en halvtimme så ni vet.

- It's okay.

40 minuter senare.

Nu var vi framme och det såg ut som Las Vegas här. Fullt av klubbar och uteserveringar. Vi gick in till ett dans ställe , det var fullt av folk som dansade järnet och det var riktigt bra låtar.
Alla andra av camerons kompisar var här nu, och gud vad många det var. Alla skrek: LET'S PARTY!!

Vi gick in till dansgolvet och började dansa som bara den, vi var helt vilda! Cams kompis Trevor gick och beställde drinkar och shots till oss. Jag gick fram till cam och började dansa med han, och nu började min favoritlå och jag blev ännu galnare. När vi hade dansat som bara den gick vi och satte oss vid ett bord och Trevor kom med det han hade beställt till oss. Alla tog varsin shot och drack samtidigt! Sen fortsatte vi festa hela natten lång!
4, 5 timma senare.

Klockan var 4 på natten nu och vi var helt slut och började åka hemåt. Jag hade haft en riktigt rolig kväll idag, hans kompisar var jättesnälla och jag lärde känna några.
När vi var hemma sa jag hejdå till cam och kramade honom. Tjejerna började gå hem och sen gick jag in i huset. Mamma låg och sov och jag var så trött så jag somnade på sängen direkt.
SÅ NU ÄR DEL 31 UTE!! VAD TYCKER NI OM DEN? OCH VAD TYCKER NI OM DEN NYA HEADERN? LEAVE A COMMENT PLEEASE :D SJÄLV ÄR JAG NÖJD MED DEN, OCH JAG ÄLSKAR NÄR NI KOMMENTERAR MYCKET, JAG BLIR SÅ GLAD, FORTSÄTT MED DET, JAG HOPPAS VI KOMMER OMMA LÅNGT I NOVELLEN! =)

KRAM

~Nora~


You are the 1. Del 30.

Datum: 2012-03-03 Tid: 17:34:35 Kategori: novell

Hon räckte över den till mig, hon var superglad att hon har messat med honom.
Jag gick in till köket och kollade maten, den var snart klar.
Tjejer, äter ni här?

- Visst!
Jag gick in i köket och kollade till lassagnen, den verkade vara klar, så jag tog ut den.
- Tjejer, kom! Den är klar.

Tjejerna satte sig och jag dukade fram tallrikar och bestick, sen högg vi in!
- Ååååh, bara 6 dagar kvar till älskade Hawaii tjejeeer!

- Ja, vi ska festa jäärnet där!

- Bruna ska vi bli också..

- Of course we will, om vi inte blir det kommer jag faktist bli jättearg.

- Åh, jag har så mycket planerat inför resan. Sa Ashley.

- Det har vi alla! Ella.
Vi fortsatte att äta och prata, när vi var klara så diskade jag, det blev väldigt mycket över, och mamma kom hem lite senare.
- Hej mamma!

- Hej tjejer, har ni ätit?

- Haha, ja vi gjorde precis faktist.

- Jaså, vad bra, jag köpte lite godsaker här, och systemkameran till Liz är här Vanessa.

- Okej, supeer!

- Hur gammal fyller Lizzy Vanessa? Undrade tjejerna.
- Hon fyller 14!

- Jaha! När då?

- om 4 dagar.

- - Okej, vad roligt!

- Yes.

Vi gick upp till mitt rum och lyssnade på musik och pratade, jag provade lite kläder inför imorgon, jag ska ju välja vilka kläder jag ska ha inför konserten.
Jag provade ett par annorlunda shorts och ett speciellt linne, efter det provade jag en cool byxdress, det är så himla svårt att välja kläder inför konserter.
- Tjejer. vad tycker ni jag ska ha på mig?

- Ta inget hemifrån! Köp i stan eller nåt, har inte din manager något?

- Jo, vi ska till Steve imorgon också och kolla på kläderna som han hade tagit fram som förslag..

- Men kolla där först då, han har säkert jättefina kläder till dig.

- Får la se!

Min mobil ringde, och det var Cameron.
- Heej älskling.

- Hej gumman, kan jag komma över en stund?

- Tjejerna är här, men det kan du!

- Bra, vi ses.

Jag la tillbaka mobilen på sängen och sa till tjejerna att Cameron kommer över.
- Gör han?

- Japp.

- Okej!

Jag tog på mig mina kläder igen och borstade mitt hår, jag orkade inte fixa mig så mycket.
Jag hörde att det plingade på dörren. Jag gick ner och öppnade.
- Heeelloo snygging! Sa jag och gav han en kyss.
- Hej beautiful!

- Du kan gå och sätta dig i vardagsrummet så hämtar jag tjejerna!

- Okej.

Jag gick upp till tjejerna och sedan gick vi tillsammans ner igen.
- Hej! Sa Cameron.
- Hejhej!

Dom hade träffats innan så dom pratade en stund.
Jag gick till köket och gjorde drinkar och tog fram lite gott.
- Cameron, jag reser ju om 6 dagar!

- Just det älskling, haha kommer sakna dig!

- Jag kommer sakna dig också!!

Jag tryckte in mig tätt intill honom och la mitt huvud på hans bröst. Vi fortsatte prata och jag kände att jag skulle somna. Jag hörde att mamma kom.
- Nämen hej Cameron!

Jag såg att Cam vände sig om snabbt förvånat.
- Hej Mrs Hudgens.

- När kom du?

- Nyss typ.

- Jaså, det märkte jag inte.

Jag gav ett tecken till mamma utan att dom andra märkte det,  att hon skulle gå.
Hon log och sedan gick hon. Hoppas hon ska ut eller något.
- Din mamma är så snäll Vanessa! Sa Cam och skrattade.
- Hahahaha..

Tjejerna pratade med varandra koncentrerat och jag gosade med min älskling.
- Vanessa, vill ni med ut och festa ikväll?

- Sure, vilka ska med?

- Massa kompisar till mig, och några kommer komma lite senare.

- Jag är på, ska bara fråga tjejerna.

- Hallå, hänger ni med ut ikväll?

- Visst. Sa Ashley och resten.
- Okej great!

- Men vilken tid går vi?

- Ungefär vid 10 - halv 11, eftersom att vi är så många som ska dit så kommer vi åka i 6 olika bilar. Ni kan åka med i min.

- Okej, vad bra!

- Yes, Vanessa måste tyväärr gå nu och fixa lite saker, I'll call you när jag kommer!

- Okej älskling.

Vi gick upp från soffan och jag följde honom till dörren, sen gav jag han en puss och sa hejdå.
DEL 30 UTE NU!! VAD LÅNGT VI HAR KOMMIT! :) JÄTTEGLAD, OCH TACK FÖR ATT NI KOMMENTERAR MYCKET :D FORTSÄTT SÅ! NI KAN GÄÄRNA KOMMENTERA DENNA DELEN OM VAD NI TYCKTE.

OCH VISST ÄR DET SKÖNT ATT VÅREN ÄR HÄR? TYCKER JAG I ALLA FALL! :)

KRAM

~Nora~

RSS 2.0