HOME  FACEBOOK  DESIGN BY

You are the 1. Del 39.

Datum: 2012-07-30 Tid: 18:32:05 Kategori: Allmänt
 
Jag tog på mig hörlurarna och satte på låten "So listen" av Cody Simpsons. Den låten var riktigt skön. Jag lutade huvudet mot flygstolen och väntade på att planet skulle lyfta. Jag kom på att jag skulle smsa Cameron hejdå innan vi lyfte eftersom jag hade glömt det? Silly me.. tur att jag kom på det nu!

"Hej baby, jag glömde säga hejdå till dig innan jag gick hemifrån, sitter på planet nu och väntar på att det ska lyfta, hihi puss! :*"
 

Han svarade rätt snabbt.
 
 
"Haha, tur att du inte glömde mig, då skulle du vara skyldig mig massa pussar, fast det kommer du alltid att vara ;). Ha det bra då, jag älskar dig vi ses om 1 vecka då babe, vi smsar när du är där också? puss"
 
 

Jag svarade:
 
 
"Haha, jag kan vara skyldig dig hur många pussar du vill! :**  Woops, nu kom flygvärdinnan och sa åt mig att lägga ner mobilen (?). Like she's my mothaa'. Haha puss jag smsar dig när jag landar och ja sjävklart smsar vi när jag är där, puss!"
 

Jag la ner mobilen och sedan började jag snacka med Shantall om hur vi skulle göra där. Vi hade tänkt såhär, att vi chillar på dagen, typ solar och badar och så. Sedan på kvällen går vi ut och festar. Låter som en jättebra idé!
 
 
Jag tycker vi ska göra så! Men så kanske man kan sova någon timma på dagen också så att man inte blir trött på kvällen?
 
- Haha, som om vi skulle bli trötta? Bitch please.. Svarade jag.
 
 
- Haha, men du fattar vad jag menar. Vi hör med Ella och Ash sen.
 
 
*35 MINUTER SENARE*
 

Nu var det dags att sätta på bältet och stänga av telefonen för planet skulle lyfta. Planet startade och började åka lite smått sakta och 3 minuter senare var vi uppe i luften. Eftersom att jag hade fönsterplatsen (som jag älskar) så kunde jag inte med att kolla på molnen. Så vackert, om jag ska vara ärlig.. Jag lutade huvudet bakåt med musiken i öronen och fortsatte kolla ut på himlen och molnen. Tänk om man kunde flyga? Att få vara helt fri, vilken känsla. Jag kände att någon vickade på min arm. Det var Shantall. Jag vände blicken mot henne.
 
 
- Vanessa hur mår du?
 
 
- Va?
 
 
- Ja, du ser så.. ledsen ut?
 
 
- Nejnej, jag bara tänkte lite.
 
 
- Haha jaha, men lova att säga till om det är något?
 
 
- Självklart. Svarade jag och log mot henne. Sedan vände jag blicken mot fönstret igen. Jag kände att jag behövde gå på toa. Så jag gick upp och la iPoden och hörlurarna på mitt säte. Sedan klev jag över Shantalls ben och gick vidare mot flygtoaletten. Ska jag vara ärlig avskyr jag såna här toaletter. Men jag är ju van eftersom när jag är på Tour så åker jag flygplan hela tiden typ. Jag öppnade dörren och gick in. När jag var färdig så spolade jag. Men innan så höll jag för öronen eftersom det var så fruktansvärt högt ljud. Jag gick ut och satte mig på mitt säte igen. Flygvärdinnan kom med en rullande vagn med läsk och kaffe. När hon kom fram till oss så frågade hon artigt vad vi ville ha. 
 
 
- En cola tack. Sa jag och log.
 
 
- Jag tar en kaffe, med mjölk i tack. Sa Shantall.
 
 

Vi fick vad vi hade valt och sedan gick hon vidare. Jag drack lite av min cola och bytte låt på iPoden. Jag kände att jag blev lite sömnig, hoppas jag somnar hela flygresan. 
 
*5 TIMMAR SENARE*
 

Nu kände jag att någon skakade på min arm igen. Det var Shantall denna gången med. Jag halvöppnade mina ögon och vaknade till lite. 
 
 
- Kom vi är framme! Sa Shantall och log brett. Ella och Ash stog bredvid. Jag tog mina saker och vi började gå ur flyget.
 
 
- Hoppas ni hade en trevlig flygtur. Sa flygvärdinnan vid utgången.
 
 
Vi gick på bussen som stog utanför och när vi var framme vid flygplatsen gick vi in mot rullbandet där alla resväskor skulle släppas. Det tog rätt lång tid för att de skulle komma men tillslut fick vi dom. Vi gick ut och där stog massa taxis. Vi gick fram till en taxi chaufför och frågade om han kunde skjutsa oss till vårat hotell som då hette Hilton Waikoloa Village. Han sa åt oss att sätta oss i bilen men först la vi in våra resväskor i bagaget och sedan började vi åka. Vi kollade runt medans vi åkte och det såg så underbart ut! Jag log för mig själv och kände att denna resan skulle bli grymt rolig. Efter en timmars åktur så släppte han av oss vid det gigantiska femstjärniga hotellet och vi tog ut resväskorna och sedan åkte han iväg. 
 
- DAAAMN! Sa vi samtidigt. 
 
Vi började gå in och sedan gick vi fram till disken. 
 
 
- Hej! Vi har bokat ett rum här.
 
- Okej, vad heter ni? Sa den välklädda och grymt snygga mannen vid disken. Vi sa våra namn och han gav oss en nyckel med ett nummer på.
 
- Ni har rum nummer 8, våning 5. 
 
 
- Okej, tack så jättemycket!! Sa vi.
 
 
Han log mot oss och jag kunde se på Ella att hon tyckte han va dösnygg. Allt var så fint och blankt här. Speciellt det vita golvet. Det var så mordernt här också. Vi tryckte på hissknappen och den kom ner. Vi tog in allt och vi själva gick in. Jag tryckte på nummer 5 och hissdörren stängdes. Vi började åka upp fort och det kittlades i magen. När vi var uppe började vi kolla efter rum nummer 8 och vi hittade det. Vi hoppades på att rummet skulle vara riktigt stort så som beskrivningen sa! Jag låste upp dörren och vi gick in. Det var så sjuukt stort och det fanns 2 dubbel sängar, 2 toaletter och massa andra saker. 
 
 
- I LOVE MY LIFE RIGHT NOW!!!  Skrek Ashley och slängde sig på sängen som var stor och helvit. Vi gick in och kollade i toaletterna och dom var hur fräscha som helst och luktade jättegott. Välstädat var det också. Vi highfivade varandra och sedan öppnade vi våra resväskor. Det fanns 2 stora garderober som skulle vara till bra användning. Vilken tur vi har! Men det bästa var utsikten! Vi hade ett jättestort fönster och utanför låg det en strand och massa poolar som man kunde se. Själv fick vi en grymt stor pool med hotellet. AWESOME!
 
Vi kände att vi ville ut och utforska lite! Men först skulle vi ÄTA. Vi beställde 4 baugetter med lite blandat i. Det knackade och vi öppnade. Vi trodde att det var våra baugetter men det var "grannarna". De som hade dörren precis mittemot oss. Det var 3 SKITSNYGGA killar ungefär vid 20 års åldern. 
 
 
- Hej tjejer, vi såg att vi hade fått några nya grannar. Sa den ena av dom och skrattade.
 
 
- Haha, yes det har ni rätt i.
 
 
- Kom ni idag eller? Undrade samma kille.
 
 
- Japp, nyss faktist. Ni då?
 
 
- Vi kom igår haha. Förresten jag heter Yones, detta är Jesse och det är Zac. Sa han och pekade på dom 2 andra snygga killarna.
 
 
- Jag heter Vanessa, detta är Ashley, det är Ella, och detta är Shantall. Sa jag och log. 
 
 
- Härligt, så.. vi tänkte gå ut och festa ikväll, hänger ni på? Eller ni kanske inte orkar idag.
 
 
- Vad säger ni tjejer, är vi på?
 
 
- Självklart, vem vill sitta hemma på en resa?!
 
 
- Du hörde dom. Sa jag och skrattade. Jag såg att Jesse stirrade för fullt på Ella och Ella skämdes lite, det kunde man se på hennes ansiktsutryck. Jag gav henne "the look" när ingen såg. Hon gav mig bara en min haha. Jag tycker att Yones var den snyggaste av dom, men ingen kan slå min Cameron, han slår dom alla 3. Tänkte jag för mig själv.
 
 
- Okey, men då ses vi, och om ni vill något bor vi ju precis rakt framför er så det är bara att knacka på. Sa Yones.
 
 
- Jadå, och de kan ni göra här med. Sa Ashley. Vi sa hejdå och stängde och sedan kollade jag på Ashley, Shantall och Ella. 
 
 
- W.OW, vi ska ut och festa med världens snyggaste killar! Sa Ashley. 
 
 
- Ella, du såg ju hur Jesse kollade på dig, raawr. Sa jag.
 
 
- Haha men sluta! Sa Ella och flinade.
 
 
- Men hörni, vad tror ni att Cameron skulle säga då..? Asså om vi gick ut med 3 killar som vi nyss träffat? Sa jag lite tveksamt.
 
 
- Det är ju inte så att du kommer dejta någon av dom? De är ju bara kompisar haha. Och måste han få veta något?
 
 
- Jag vet inte.. jag känner mig dum om jag gör det.
 
 
- Du.. du är på semester, klart vi ska leva livet och självklart kommer man se massa snygga killar, så han kan inte bli arg för det, och du kommer ju inte vara otrogen eller så. Oroa dig inte Vanessa. Det kommer inte hända något.
 
 
- Okay, girls, vi drar med dom då!
 
 
- Så ska det låta! Sa Ella och highfivade mig.
 
 
Nu hade äntligen våra baugetter kommit och vi åt dom rätt fort. Det var 36 grader ute vi bytte om till våra bikinis, tog på oss våra flipflops, hämtade varsin handduk och solglasögon + solkräm vi hade bestämt oss för att sola. Vi gick ut och låste dörren och vi kunde höra killarna skratta. Vi gick mot hissen och tryckte på våning 1 och vi kom ner. Mannen vid disken log mot oss. Vi log tillbaka och sedan gick vi ut mot poolen. Vi kände den varma hettan mot våran kropp och vi ville bada först innan vi solade. Så vi hoppade i. Åh det var så skönt och svalt! När vi gick upp ur poolen kom killarna ut i sina badshorts och solglasögon, alla 3 hade en snygg bränna och de skulle också sola. Vi vinkade till dom och dom kom fram till oss.
 
 
- Så ni ska också sola nu ha? Sa dom och log.
 
 
Haha ja. Sa vi.
 
 

Do you mind om vi solar bredvid er?
 
 
- Nejdå, kom.
 
 
- Dom tog varsin solstol och satte de bredvid våra. Jesse satte sin bredvid Ellas, Zac bredvid Shantall och Yones mellan mig och Ashley. Vi låg där och njöt av den fruktansvärt varma solen.
DEL 39 UTEEE!!! OCH JAG SA ATT DET SKULLE TA NÅGRA VECKOR INNAN DEN KOM UT? PFFTT, DET TOG JU BARA EN DAG! :D EN RÄTT LÅNG DEL BLEV DET OCH VAD TYCKTE NI OM DEN? LÄMNA EN KOMMENTAR ÄR NI GULLIGA OCH TIPSA!!! :)
 
Kram
 
 
~Nora~
 
 

You are the 1. Del 38.

Datum: 2012-07-28 Tid: 19:32:03 Kategori: Allmänt

Jag laddade ner filmen och tog fram cola, ships, popcorn, choklad och massor med gosaker, idag skulle vi feta oss. Man måste få göra det någongång ju! När jag hade hämtat allt var nedladdningen klar, jag släckte lampan och satte på filmen, sen la vi oss bredvid varandra i sängen. Jag tog fram iPhonen och satte alarmet på kl 4. Jag hade då kvar en halvtimma att fixa mig, men varför ska man fixa sig när man ändå bara ska sitta på ett flygplan. Så jag behövde inte så mycket tid på mig!
Filmen har varit jätterolig än sålänge, jag har verkligen skrattat ihjäl mig! Nu var filmen slut och den var verkligen bäst.Jag stängde av den och sedan la vi oss ner och somnade på direkten. Klockan var ju trots allt kl halv 1. Haha, jag brukar i alla fall bli trött vid den tiden..


Jag vaknade av det väldigt höjljuda alarmet, nästan så man blev irriterad av det. Klockan var fem i fyra, jag stängde av alarmet och satte mig upp på sängen och försökte vakna upp lite. Liz vaknade också men jag sa åt henne att somna om. Jag stängde av alarmet och sedan gick jag in till toan för att fräsha upp mig lite. Jag kollade mig i spegeln och usch vad jag såg ut.. Jag började tvätta ansiktet och sedan satte jag upp mitt hår i en bulle. Tjejerna hade smsat mig om jag var vaken, jag svarade tillbaka att det var jag.

Okay, ta bara på dig shorts och någon t-shirt för det kommer vara jättevarmt när vi landar och det är redan 20 grader här vi är nu.

Okay, jag är snart klar jag ska bara käka någon macka först kommer ni halv 5 eller?

- Yes, så hurry up, Ashley och Ella är hos mig just nu, vi kommer snart.

- Okay hun, vi ses.

- Aa, puss.


Jag gick ner och gjorde en macka och drack ett glas mjölk. Efter det gick jag upp och tog på mig ett par rosa mjukis shorts och en vit t-shirt. Jag gick in på toan igen och borstade tänderna, sedan kände jag mig klar. Men jag går alltid in på toa innan jag åker iväg så man inte blir kissenödig sen. Så jag gjorde det och sen hörde jag min telefon ringa.

Hej Shantall!

- Hey babe, är du klar?

- Yeees siir. 

- Vi är hos dig om 2 minuter, glöm INGET nu! Checka allt en extra gång så du inte glömmer något, seeya!

- Det ska jag, bye!


Jag tog ner mina 2 resväskor och sedan gick jag upp till mitt rum och väckte Liz.

Vanessa? Sa hon och försökte kolla på mig, är man nyvaken så tar det ungefär någon minut innan man kan se något typ haha.

- Jag ska åka nu, jag kommer hem om 1 vecka igen, skulle bara säga hejdå.

- Aha.. aa okej, kommer sakna dig även fast det bara är en vecka. Sa hon och kramade mig.

- Kommer sakna dig med Boo, vi ses älskling, hejdå! Sa jag och pussade henne på kinden. 

Jag hörde en bil tuta och det var tjejerna. Klockan var fem över halv fem. Jg gick in till mammas rum och gav henne en puss nu var jag tvungen och skynda mig. Jag tog mina 2 resväskor och sedan såg jag tjejerna sitta där.

Jag stängde ytterdörren och sedan gick jag vidare till bagaget på bilen och la in mina resväskor, Det var en Hummer bil så den var ganska stor, rymlig för resväskorna i alla fall. Jag öppnade bildörren och satte mig bredvid Ella.

Jag gav alla en puss på kinden och sedan skrek vi tillsammans:

- LEET'S GOOO!!!

Sedan började Shantall köra mot flygplatsen.

Efter en halvtimmas biltur var vi framme vid Los Angeles National Airport.

Shantall parkerade bilen och alla steg ur. Vi tog våra resväskor och sedan in mot flygplatsen. Vi checkade in och gjorde allt man ska på en flygplats. Jag kollade så att jag hade med mig min flygbiljett och det hade jag.

- Okej, så ingen har glömt något nu? Undrade Shantall med allvarlig blick.

- Nej. Sa vi.

- Säkert?

- Ja.


Vi gick vidare mot kön för att skicka våra resväskor till bagaget. Det var en ganska lång kö. När det var vår tur så visade vi våra pass och gav kvinnan våra flygbiljetter och fick tillbaka varsin lapp med våran gate och vilka sittplatser vi har. Sedan lade vi våra resväskor på rullbandet och gick vidare upp. Nu skulle vi lägga alla smycken, skor osv i en låda så dom kunde undersöka oss. Allt gick bra och sedan gick vi vidare. Vi gick in i några parfymaffärer. Åh allt luktar så gott. Sedan gick vi vidare till ett café och tog varsin sallad, bara så vi kunde bli lite mätta under flygturen för dom serverar inte så god mat på planet.. Jag tog en stor räksallad och en kaffe. Man kan verkligen säga att jag blev mätt. När vi alla hade ätit klart gick vi och kollade runt lite till och sedan mot våran gate vi hade gate nummer 42. Klockan var nu 6 och insläppet började om en kvart. Jag kollade lite extra igen så jag inte hade glömt något. Vi kollade våra sittplatser, jag och Shantall fick platser bredvid varandra, hon nummer 53 och jag 54. Ella och Ashley kom dock bredvid några främlingar. Jag kunde inte stå emot att skratta lite. Jag tog upp mina hörlurar till ipoden sålänge så jag var bered med den. Jag hörde att en kvinna pratade ur en mick att insläppet nu har börjat. Vi reste oss upp från de mjuka stolarna och gick började gå mot den sådär långa vägen in till flygplanet. När vi gick in mot ingången till flygplanet så hälsade flygvärdninnan oss välkomna och vi tackade. Jag tog upp lappen med sittplatserna, jag och shantall gick till våra platser och satte oss. När alla hade satt sig så kollade jag bak för att kolla vart Ella och Ashley satt, dom satt rätt långt bak.. Flygvärdinnan pratade genom mick att planet skulle lyfta om 45 minuter. Så det var bara att sätta igång musiken. Jag tog på mig hörlurarna och satte på låten "So listen" av Cody Simpsons. Den låten var riktigt skön. Jag lutade huvudet mot flygstolen och väntade på att planet skulle lyfta. Jag kom på att jag skulle smsa Cameron hejdå innan vi lyfte eftersom jag hade glömt det? Silly me.. tur att jag kom på det nu!


HEEY! ÄNTLIGEN ÄR JAG KLAR MED DEL 38! :D UPDATERINGEN HAR VARIT KASS JAG VET.. MEN JAG TROR OCKSÅ NI VET VARFÖR..? DET ÄR JU SOMMARLOOV OCH DÅ SKA MAN NJUUTA, SÅ NÄSTA DEL KOMMER NOG OM NÅGRA VECKOR TROR JAG. :) MEN HOPPAS NI GILLAR DENNA DELEN OCH UNDRA VAD SOM HÄNDER I FORTSÄTTNINGEN? KANSKE LITE DRAMA ;) KOMMENTERA I ALLA FALL MASSA TIPS OM VAD SOM SKA HÄNDA OCH VAD NI TYCKTE OM DELEN! SEEYA!

 

 

PS: JAG VET INTE EXAKT HUR DET GÅR TILL PÅ EN FLYGPLATS SÅ OM JAG HAR SKRIVIT NÅOGONTING FEL ELLER NÅGOT SÅ SKIT BARA I DET.

 

Kram

~Nora~

 

 


RSS 2.0